Welcome to TechSupportQuestions.com Ask tech support questions, get tech support answers!

Welcome to Tech Support Questions, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Post questions regarding any technology problem including problems with phones and tablets, computers and laptops, windows and apple devices and more. Help other members of the community by answering questions.

Note: Please do not post private information such as passwords or usernames.

Audio on new PC build has been a bloody nightmare

I just put together my new PC (MSI x299 MoBo, EVGA 1080 Ti, Bose speakers, AOC monitor, Corsair gaming headset) and the audio has been terrible. I couldn't get any volume out of my monitor or speakers for days, just my headset. Every time I swap the port that my speakers are plugging into, this MSI page pulls up (which I can't find anywhere without swapping the speaker plug) and finally, for reasons unknown to me, the monitor speakers started working, but not the Bose speakers. I plugged the Bose speakers into the Line Out port and all volume stopped working. I've tried messing around on the MSI page and Nahimic Audio Driver, and restoring defaults, and nothing works. I have tried updating the audio driver and I have used the "troubleshoot sound problems" option. Nothing is working. Help?

-Adam
asked May 3 by Adam

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:

To avoid this verification in future, please log in or register.
...