Some one said it has a virus but it sat up and was not used from 2013 to 2014 I was using my laptop. When I switched from com cast to RCN Internet the tech didn't do any thing on the desktop like com cast did he did it on my laptop every since then my computer didn't work right so I did a factory rest by mistake now a green e and vertical green lines is all I get the mouse is not recognized the key board won't light up and work I can't do anything . HELP my grandkids homework is due.
by
retagged by

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register.

1 Answer

I am unclear - is this the desktop or the laptop?

You say you ran a factory restore - did that complete properly? Did it take you through the Windows setup?

If you actually did do a factory restore, then any malware would have been wiped. If what you did was to implement a restore point then there are some additional troubleshooting steps we can do.
by (33.7k points)

Related questions

1 answer
asked Jul 15, 2014 by anonymous

Welcome to Tech Support Questions, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Post questions regarding any technology problem including problems with phones and tablets, computers and laptops, windows and apple devices and more. Help other members of the community by answering questions.

Note: Please do not post private information such as passwords or usernames.

5,771 questions
2,931 answers
141 comments
31,545 users